skincare powered by nature

Onze missie begon met een simpel geloof: wat je op je huid smeert, heeft invloed op je gezondheid, lichaam en huid. Daarom gebruiken wij alleen vegan en biologische ingrediënten van voedingsmiddelenkwaliteit in onze producten; premium huidverzorging boordevol therapeutische eigenschappen die essentiëel zijn voor het verbeteren en herstellen van de huid.

ontdek onze essentials in reisformaat

Speciaal voor jou als lezer van de Residence Traveller kan je nu voordelig kennismaken met onze complete huidverzorginsset in reisformaat. 5 skincare essentials die je huid op natuurlijke wijze laten stralen en in optimale conditie brengen: Cleanser, Soothing Lotion, Dagcrème, Nachtcrème en onze bestseller Miracle Oil.

Bestel nu

130+ Zutaten, die Sie selbst verbrauchen können

Unsere Produkte enthalten 20 verschiedene Inhaltsstoffe, die das Haar verbrauchen, verjüngen, hydratisieren, verdünnen und verflüssigen. Wir verwenden die höchste Konzentration an wirksamen Inhaltsstoffen, die in 14 wirksamen Produkten enthalten sind.

tijd is ons geheime ingrediënt

Slow is the way to go. Rome werd niet in één dag gebouwd, en dat geldt ook voor onze ultieme huidverzorgingsoplossing. Wij laten alle planten, kruiden en oliën drie maanden rusten in grote vaten. Zo blijven de krachtige antioxidanten, vitamines en voedingsstoffen zeer actief en nog belangrijker, zeer effectief. Het resultaat is een gezonde en stralende huid.

wat onze klanten zeggen

Alle anzeigen