Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Holistik x ABLOOM

Holistik x ABLOOM

Back to Balance & Conscious Aging: over deze 2 hot topics schreven Holistik-founders Karlijn en Evelyn hun guide. De gidsen zijn bedoeld om verzachting en houvast te geven in een wereld die momenteel flink op z’n kop staat. 

Conscious Aging Guide

In de Conscious Aging Guide schrijft Evelyn van Hasselt over een onderwerp waar veel vrouwen gemengde gevoelens over hebben: ouder worden. Waar we het cadeaupapier in de lente en zomer van ons leven nog verwachtingsvol openscheuren, voelt het uitpakken van de nazomer toch anders. Om over de herfst en winter nog maar te zwijgen. Hoogste tijd voor een nieuw en vooral positief perspectief op aging. Evelyn: “Het is een onderwerp waar de meesten van ons zich pas rond hun 50e voor gaan interesseren. Dat terwijl je lichaam al vanaf je 40e een transitie doormaakt. In deze guide leg ik uit welke hormonen zich dan gaan roeren. Ook laat ik de lezer kennis maken met een hybride schoonheidsideaal dat leeftijd overstijgt. En wie zich ervoor openstelt ontdekt zelfs dat ouder worden magisch is. En dat elk seizoen haar eigen sparkle heeft.” (@evelynvanhasselt)

 

Back to Balance guide

Karlijn verdiepte zich de afgelopen jaren in gezondheid en geluk als onze natuurlijke staat van zijn. Maar wat is daarvoor nodig? Die zoektocht leidde haar langs wijsheid van oude natuurvolkeren en moderne wetenschappers. Het sleutelwoord? Balans. Echter door het jachtige leven van tegenwoordig is het nog een hele uitdaging om in balans te zijn én blijven. Karlijn: “Als de oude natuurvolkeren met een tijdmachine in onze huidige samenleving zouden landen, schrikken ze zich waarschijnlijk rot. We zijn (bijna) verleerd om onszelf terug te brengen in balans. Daarom deze Back to Balance Guide, die ons met theorie en praktische remedies herinnert aan die oh-zo heerlijke staat van zijn; in balans.” (@karlijn_visser)

 

Beide dames kozen ook hun favoriete ABLOOM product. Want bij een holistische benadering hoort natuurlijk ook een holistisch skincare product. Evelyn koos voor onze miracle oil en Karlijn voor de dagcrème

 

Bestel de boeken hier.

WEITERE ARTIKEL

Watch Us Work

Watch Us Work

Weiterlesen
GIGI RINGEL'S ABLOOM FAVOURITES

GIGI RINGEL'S ABLOOM FAVOURITES

Gigi discovered ABLOOM when she just started modeling. Her agency, Ulla Models has been recommending ABLOOM to their models because of our pure and nutritious product line. Once tried, Gigi was ho...

Weiterlesen