• Een dagelijks terugkerende beauty routine, als huidverzorging, is een heerlijk en ontspannend moment van de dag. Tenminste, dat zou het moeten zijn! Probeer hiervoor tijd en aandacht in te plannen, omdat je huid dat verdient. Een maandelijks bezoek aan de schoonheidsspecialiste is erg goed en belangrijk voor het analyseren van de conditie van je huid en is bovendien het moment om je huid een goede stimulerende boost te geven.

  0 Facebook Twitter Google + Pinterest
 • Beauty

  Acne

  by Josephine 21 november 2017

  Er zijn echter een aantal huidcondities die aanpak op meerdere fronten vergen. Een daarvan is acne, een heel vervelende, ontsierende huidontsteking die een grote impact op je zelfvertrouwen kan hebben. Dagelijkse gebruik van Organic Soothing Lotion doet wonderen maar ook aanpak van binnenuit. Voeding en weerstand spelen bij acne een grote rol. Stress, omdat je huid er niet mooi uitziet, verergert deze aandoening alleen maar. Het is dus zaak acne op meerdere niveaus aan te pakken.

  0 Facebook Twitter Google + Pinterest
 • Beauty

  Water en de huid

  by Barbara 5 oktober 2017

  In veel tijdschriften en beauty tutorials word het benadrukt. Wie gezond wil zijn, af wil vallen en een glowy teint en een zuivere huid nastreeft, moet z’n groentjes en fruitjes eten, veel bewegen en vooral veel water drinken. Maar zeg eens: heb jij vandaag al twee liter water gedronken?

  1 Facebook Twitter Google + Pinterest
 • 1
 • 2